Archiv pro rubriku: Distribuce

Právě vychází časopis Trendy v oční optice 2016

Již 14. rokem jsme vydavateli, partnery a průvodci Mezinárodního veletrhu oční optiky a optometrie OPTA v Brně. Již 14 let vydáváme časopis Trendy v oční optice! Letos tomu není jinak – nové letošní vydání Trendů je na světě!

Nabízíme Vám v něm opět směsici odborných článků, které nám poskytly uznávané přední kapacity z tohoto oboru, např. Ing. Jiří Michálek CSc. – prezident Kontaktologické společnosti, Prof. Ing. Jiří Novák, Ph.D. – z katedry fyziky stavební fakulty ČVUT v Praze, MUDr. Milan Odehnal, MBA – primář oční kliniky FN Motol, kolektiv autorů v čele s doc. MUDr. Svatoplukem Synkem CSc. z katedry optometrie MU Brno a další.

Pokračování textu

Veletrh Opta a Trendy v oční optice

19.3., brzy ráno jsem se opět vypravila s plným autem čerstvě naložených Trendů v oční optice směrem na Brno. Již po čtrnácté – kam jinam, než na mezinárodní veletrh Opta.

Kdyby ten den nenastalo zatmění Slunce, možná bych zahájení samotného veletrhu vnímala jinak – samozřejmě slavnostně a pyšně na naše atraktivní vydání letošních Trendů plných novinek a odborných článků z oboru oční optiky. Avšak tento přírodní úkaz v tento den zasáhl mne a možná i návštěvníky veletrhu trochu jinak. Více než slavnostně.

(Pokračování textu…)

Dvacáté setkání Klubu Ocenění českých podnikatelek

Šestý smysl je označení buď pro vnitřní schopnost integrovat vjemy z dílčích smyslů, nebo pro jinak pojímanou schopnost vycítit určitou situaci či potenciální nebezpečí. V běžném použití se šestým smyslem rozumí intuice, tedy schopnost vnímat a podvědomě vyhodnocovat různé nenápadné nebo skryté skutečnosti a souvislosti. Někdy je však jako šestý smysl označována hypotetická schopnost jakéhosi nadpřirozeného či „mimosmyslového“ vnímání či vědecky nepopsaného přenosu myšlenek nebo informací.

Pokračování textu

SILMO 2014, Paříž

Další ročník pařížského mezinárodního veletrhu brýlí a oční optiky SILMO se pomalu blíží…

SILMO, konané ve dnech 26. až 29. září 2014, vám nabízí příležitost ocitnout se uprostřed celosvětového trhu oboru optiky a brýlí a seznámit se s aktuálními trendy v oblasti módy i zdraví. Klíčovými oblastmi letošního konání jsou opět brýlové obruby – sluneční brýle – optické a kontaktní čočky – skla – slabozrakost – přístroje – nástroje a příslušenství.

Silmo 2014

Silmo 2014

Pro české návštěvníky je připraven autobusový zájezd ve spolupráci s CK Primatour.
Vstupenky zdarma, praktické informace na www.silmoparis.com nebo v kanceláři veletrhu ACTIVE COMMUNICATION Praha, info@francouzskeveletrhy.cz.

Celá tisková zpráva je ke stažení zde: 2014_SILMO-14_prezentace.