Archiv pro měsíc: Únor 2016

Právě vychází časopis Trendy v oční optice 2016

Již 14. rokem jsme vydavateli, partnery a průvodci Mezinárodního veletrhu oční optiky a optometrie OPTA v Brně. Již 14 let vydáváme časopis Trendy v oční optice! Letos tomu není jinak – nové letošní vydání Trendů je na světě!

Nabízíme Vám v něm opět směsici odborných článků, které nám poskytly uznávané přední kapacity z tohoto oboru, např. Ing. Jiří Michálek CSc. – prezident Kontaktologické společnosti, Prof. Ing. Jiří Novák, Ph.D. – z katedry fyziky stavební fakulty ČVUT v Praze, MUDr. Milan Odehnal, MBA – primář oční kliniky FN Motol, kolektiv autorů v čele s doc. MUDr. Svatoplukem Synkem CSc. z katedry optometrie MU Brno a další.

Pokračování textu

Laura Janáčková: Je důležité zachovat ženství

Co má společného šťastný život, sex a podnikatelský úspěch? První letošní klubové setkání Ocenění Českých Podnikatelek se neslo v duchu všech těchto témat.

Známá česká psycholožka a sexuoložka Laura Janáčková v rámci talk show radila přítomným podnikatelkám, jak skloubit životní štěstí, práci a partnerské vztahy, a všechny finalistky 8. ročníku Ocenění českých podnikatelek obdržely kromě dobrých rad i certifikáty a dárky.

(Pokračování textu…)

Gemmoterapie – medicína 3. tisíciletí

Je to ozdravné působení na organismus, kdy se plného uzdravení dosahuje minimálním zasahováním do jeho přirozených funkcí

Nastoupili jsme do třetího tisíciletí, kdy by se lidstvo mělo dát lepší cestou, cestou lepších lidských vztahů a cestou lepšího způsobu života.

Věda a technika svými přínosy na jedné straně zajišťují nebývalý nárůst životní úrovně naší civilizace, ale na druhé straně devastované životní prostředí, hektické tempo, stresy a jiné dopady konzumního způsobu života, vyvolávají stále závažnější individuální problémy. Přibývá alergií, zhoubných onemocnění, jako mozkové mrtvice, infarkty, nádorové a další choroby, které ohrožují šťastný život a zkracují průměrný věk populace.
Protože často ani klasická vyspělá medicína není schopna bez vedlejších následků řadu takových postižení řešit, vidíme dnes u stále větší části populace návrat k přírodním metodám a prostředkům prevence a léčby.

Pokračování textu