Archiv pro měsíc: Červen 2017

Helas Ladies Club oslavil plnoletost

Již 18 let propojuje Cosmopolitan Helas Ladies Clubu podnikatelky z celé České republiky. Umožňuje jim se setkávat, sdílet zkušenosti a pomáhat si tak na cestě podnikatelským životem. A to je důvod k oslavě.

K prvnímu setkání Helas Ladies Club došlo 14. dubna 1999. „Jsem velmi šťastná, že dnes, po 18 letech celého projektu mohu říci, že se nám podařilo vytvořit velkou skupinu zajímavých, aktivních, českých žen. Věřím, že se i nadále budeme setkávat, vyměňovat si zkušenosti a navzájem se inspirovat,“ říká zakladatelka klubu a majitelka Agentury Helas Helena Kohoutová, která projektem Cosmopolitan Helas Ladies Club navázala na prvorepublikovou tradici dámských klubů a již 18 let tak sdružuje české ženy s aktivním přístupem k životu.

20170618_HLC_042017_239

Pokračování textu

Soutěž Ocenění českých lídrů vyhlásila výsledky

Historicky první ročník soutěže OCENĚNÍ ČESKÝCH LÍDRŮ zná své vítěze. Porota na základě ekonomických výsledků výhradně českých firem s ročním obratem minimálně 200 milionů korun a více než 50 zaměstnanci ocenila nejlepší společnosti ze všech 14 krajů České republiky. Kritériím projektu odpovídalo v letošním roce 1306 firem, jež vybral odborný garant soutěže, společnost CRIF – Czech Credit Bureau.

Pokračování textu