Eva Moravcová – majitelka značky Chiaro baby

Eva Moravcová je mladou úspěšnou šikovnou podnikatelkou, kterou Vám představíme v červnových Výjimečných ženách a která si právem zaslouží titul Výjimečná žena.

Chiaro Baby

Chiaro Baby

Má vlastní značku Chiaro, která nabízí Rostoucí dětské sportovní oblečení. Toto ojedinělé praktické a krásné zboží uvítají všechny maminky a babičky pro své ratolesti. Eva jej sama navrhuje a zaměstnává švadleny. Měla jsem možnost se s Evou blíže seznámit a vyzkoušet její modely na svých vnoučatech. Během krátké doby – po sdělení základních rozměrů, mi přinesla do redakce dárek, který mi udělal obrovskou radost. Ušila překrásné, vkusné, barevně sladěné kousky, které s vnoučaty skutečně půl roku porostou – od jara do podzimu. Velice děkuji a vřele doporučuji značku CHIARO všem ženám, které chtějí oblékat svoje děti skutečně na úrovni.

Chiaro Baby Logo

Chiaro Baby Logo

Evino přáním je dostat zboží do kamenných obchodů a kromě Prahy rozšířit svoji působnost do Brna, Plzně, Ostravy a dalších měst v celé republice.

Eva získala ocenění v anketě Česká máma a Vychytávky pro maminky pro rok 2015 a stala se vítězkou grantového programu Podnikavá žena roku 2015

VÍCE SE O EVĚ MORAVCOVÉ DOČTĚTE V ČERVNOVÝCH VÝJIMEČNÝCH ŽENÁCH A TAKÉ NA WWW.CHIAROBABY.CZ