Regenerační centrum NADĚJE

Logo firmy Naděje

Regenerační centrum NADĚJE
Brodek u Konice

Regenerační centrum Naděje, Brodek u Konice

Regenerační centrum Naděje, Brodek u Konice

MOTTO: “Mým největším životním bohatstvím jsou lidé kolem mne a vším, co dělám, jim chci pomoci.”
Mgr. Jarmila Podhorná, majitelka

Mgr. Jarmila Podhorná

Mgr. Jarmila Podhorná, Foto: Marie Votavová

Firmu Naděje pro výrobu bylinných tinktur založila Mgr. Jarmila Podhorná v roce 1999 a jako první v republice začala vyrábět gemmoterapeutika – výtažky z pupenů rostlin.

Následujících téměř 25 let zasvětila svojí práci, za kterou získala veřejný obdiv a uznání u nás i ve světě.

Vybudovala v Brodku u Konice výrobní halu, dále světový unikát – zahrady z našich a čínských bylin a díky své píli a hlubokým znalostem o účincích bylin na lidský organismus začala vyrábět přírodní tinktury a produkty z bylin ze svých zahrad, které mají pozitivní vliv na lidský organismus a zdraví.

Ve spolupráci s prof. Ing. Pavlem Valíčkem, DrSc., který působil na katedře tropických plodin na Institutu tropického a subtropického zemědělství a zároveň byl prvním předsedou Česko-vietnamské společnosti využila k regeneraci organismu některé rostliny, využívané k léčbě v Číně a Vietnamu.

 

 

 

Paní magistra neúnavně po mnoho let prezentuje účinky gemmoterapeutik na vyhlášených a vždy naplněných přednáškách po celé ČR, je častým hostem médií a významných společenských, podnikatelských ,vzdělávacích, vědeckých i akademických událostí.

Za svoji dosavadní činnost byla mnohokrát oceněna veřejně oceněna.

Hlavní ocenění

  • 2010 – 2. místo Živnostník v ČR
  • 2013 – Marketér roku
  • 2016 – Ocenění Českých Podnikatelek 1 .místo
  • 2016 – pamětní medaile UP Olomouc
  • 2017 – Ocenění za mimořádný přínos region
  • 2021 – Živnostník roku 1. místo v krajském kole
Mgr. Jarmila Podhorná, ocenení

Mgr. Jarmila Podhorná, ocenění

Regenerační centrum NADĚJE

Regenerační centrum Naděje

Regenerační centrum Naděje

Kromě výroby tinktur a produktů z bylin, vypěstovaných ve svých zahradách, završila paní Podhorná svoji celoživotní touhu pomáhat lidem přírodní cestou vybudováním Regeneračního centra NADĚJE, ve kterém poskytuje klientům neinvazivní terapie a diagnostiku pomocí nadčasových technologií. V centru se pod jednou střechou nachází 17 léčebných unikátních přístrojů, které přinášejí skvělé výsledky a působí blahodárně na lidské zdraví. Jarmila Podhorná svým rehabilitačním centrem završila nabídku svých služeb a produktů a největší odměnou jí jsou spokojení zákazníci.

Přehled terapií v Regeneračním centru NADĚJE

Nabízíme Vám nyní přehled přístrojů a terapií, kterých v současnosti můžete v centru využít.

Led Bed

Položte se na lůžko a nechte na sebe působit blahodárné infračervené světlo. Fototerapie LED Bed je určena ke zdravotní terapii, relaxaci a posílení a obnově krevních kapilár. Má skvělé výsledky při kožních a cévních problémech či problémech pohybového aparátu. Podporuje hojení a zvyšuje tvorbu kolagenu a elastinu.

Denas terapie

Trápí vás bolesti páteře a zad? Potřebujete zlepšit kvalitu spánku? Nebo máte po lékařském zákroku? Vyzkoušejte účinky terapie Denas, která funguje na principu elektrostimulace. Přístroj pracuje se slabým proudem a umí se dokonale přizpůsobit nervovému systému konkrétního jedince.

Ballancer

Tvarování postavy, prevence celulitidy, eliminace otoků, regenerace po sportovní aktivitě, řešení poúrazových stavů. To je jen výčet z potíží, se kterými vám pomůže lymfodrenážní systém Ballancer. Užijte si cykly lymfatické masáže a pozorujte pozitivní výsledky, které vám přinese.

Ceragem

Kdy je vhodné zvolit termomasáž přístrojem Ceragem? Především tehdy, když chcete ulevit od bolesti zad a kloubů. Terapie také zmírňuje projevy artrózy, revmatu, uvolňuje nervové bloky a pomáhá k lepšímu spánku. Dopřejte si svých 20 minut relaxace, která je v dnešním světě tolik potřebná.

Rolletic

Celosvětově oblíbenou masážní terapii Rolletic oceníte, pokud vás trápí problémy s celulitidou nebo byste rádi našli pomocníka na formování postavy. Rolletic nastartuje lymfu, zpevní problematické partie a dokáže znatelně zmírnit pomerančovou kůži, která je strašákem nejedné ženy.

Bemer

Bemer

Terapie Bemer je zaměřena primárně na cévy. Nízkofrekvenčních pulzní elektromagnetické signály, které přístroj vysílá, přispívají k prokrvení tkání. Očekávejte dokonalejší krevní cirkulaci a také posílení imunitního systému. Bemer využívají mnohá lékařská i rehabilitační zařízení.

Bioptron

Přístroj Bioptron kombinuje vlastnosti viditelného a infračerveného světla. Ta pronikají hluboko do tkání, stimulují růst buněk a urychlují proces hojení. Bioptron mimo jiné podporuje produkci serotoninu a zklidňuje nervový systém. 30 minut terapie tak dá odpočinout vašemu tělu i mysli.

Systém ERI – podrobná diagnostika během jedné minuty

Systém ERI – podrobná diagnostika během jedné minuty

Systém ERI – podrobná diagnostika během jedné minuty

Systém ERI je nadčasová technologie z oblasti bioinformační medicíny, které díky velmi citlivým sondám neunikne žádný zdravotní neduh. Umožňuje nám zjistit základní i pokročilé informace o stavu vašeho organismu a pomáhá nám určit to nejlepší řešení pro jeho následnou harmonizaci.

SALVIA – základní diagnostika

Salvia je diagnostický elektroakupunkturní přístroj, který nám v Naději pomáhá se stanovením vhodné léčebné terapie pro váš organismus. Změří jeho toxické zatížení, patogenní mikrobiální zátěže, kvalitu funkcí jednotlivých orgánů, alergenů a zjišťuje vhodnost bylinných tinktur.

Omron NE U

Omron je profesionální ultrazvukový inhalátor, který má pozitivní účinky na horní i dolní dýchací cesty. Pomáhá při problémech s dutinami, čistí a zvlhčuje sliznice. Funguje také jako prevence před sezónními respiračními nemocemi. Vyzkoušejte Omron NE U a opět se zhluboka nadechněte.

Ceragem i-Foot

Ceragem i-Foot je účinnou a osvědčenou metodou ke zlepšení toku krve a lymfy ve spodní polovině těla, navíc pomáhá s bolestmi v této oblasti a pocity těžkých nohou.

Molekulární vodík

Molekulární vodík

Molekulární vodík

Vodík se podílí na udržení přirozené rovnováhy organismu, je důležitým antioxidantem, a proto je také využíván v medicíně proti stárnutí. Vyznačuje se silně protizánětlivými účinky a podporuje duševní a fyzické síly člověka.

Vířivá koupel s ozónem

Vířivka s ozónem je moderní zařízení, které kombinuje léčebné účinky teplé vody, ozónu a masážních trysek pro celkovou regeneraci a zlepšení zdraví lidského organismu.

Schumannova oscilační podložka

Tato revoluční technologie používající rytmicky vyladěné oscilační impulzy má celou řadu pozitivních účinků na tělo i mysl člověka. Díky specifické oscilaci přirozené tělu dochází k uvolnění fascií ve velmi krátké době, čímž se pomáhá rozproudit cévní systém. Proto se tato oscilační podložka velmi efektivně uplatní jako masážní či regenerační prostředek. Je také vhodná jako prevence různých problémů pohybového aparátu. Navíc může být vhodnou pomůckou při rehabilitaci.

AVS terapie

Tato terapie umožní vašemu mozku dokonalou relaxaci. Spojením unikátní hudby ze sluchátek s vizuálním zážitkem, který vám obstarají brýle s novým typem světelné stimulace, zažijete mimořádný prožitek. Programy mohou být zaměřeny na spánek, relaxaci, zlepšení nálady či koncentraci nebo učení. Během terapie dochází k vyčištění hlavy od starostí a napětí, mysl se zklidní a zlepší její psychický výkon.

Ultrazvukový inhalátor

Ultrazvukový inhalátor

Ultrazvukový inhalátor

Tento profesionální ultrazvukový inhalátor je určený pro terapii nejrůznějších respiračních onemocnění horních I dolních dýchacích cest. Může také pomáhat s problémy s dutinami. Přístroj pracuje tak, že terapeutické médium, např. Vincentka je vháněno proudem vzduchu do úst, případně i nosu klienta.

Mgr. Jarmila Podhorná, majitelka NADĚJE

Mgr. Jarmila Podhorná, majitelka NADĚJE

Mgr. Jarmila Podhorná, majitelka NADĚJE, Foto: Marie Votavová

Její láska k přírodě se stala životním posláním. Po odchodu do důchodu si zřídila skromnou laboratoř, kde se pokusila vyrobit svůj bylinný preparát a tím vše začalo. Její sen o úspěšné obdivované firmě se po mnoha letech tvrdé práce a úsilí vyplnil. To, že je dnes úspěšná, dokazují stovky lékařů a léčitelů, kteří s jejími preparáty pracují, klienti, kteří se na ni s důvěrou obracejí, obdiv veřejnosti a řada ocenění. Firma Naděje dodává do lékáren i většině našich předních velkoobchodů, kteří mají svoje obchodní sítě po celé ČR i v zahraničí. O její výrobky velký zájem jak na českém, tak zahraničním trhu. Firma NADĚJE má v současné době ve svém sortimentu stovky druhů bylinných tinktur.

Paní magistro, kdy vás poprvé napadlo, že vybudujete regenerační centrum, co Vás k tomu vedlo?

Byl to můj první nápad – využít diagnostiku a různé druhy přístrojů na pomoc pohybového aparátu, cévního systému, nervové soustavy a dalších.

Jaké byly začátky, organizační, finanční, jistě jste zvažovala, kde centrum vybudovat, čím jej vybavit.

Centrum jsme začali budovat až v době, kdy nám prodej bylinných tinktur zajistil finanční přínos pro možné budování. Bylo nutno postavit budovu pro centrum – pro tento účel jsme zbourali starý německý domek, udělali plány a postavili ho. Chtěla jsem přístroje na uvedené problémy a postupně přicházely informace o nich a jejich účincích. Měla jsem velké štěstí, že jsem získala ty nejlepší ceny na trhu.

Podle čeho jste vybírala přístroje pro klienty?

Snažila jsem se zajistit přístroje pro zjišťování mikrobiálních zátěží (Salvii), dále na diagnostiku ERI systém, který je špičkou v tomto směru a dále přístroje na jednotlivé zdravotní problémy (pohybové, cévní, nervové, dýchací atd.)

Které z Vámi nabízených technologií upřednostňujete?

Upřednostňuji diagnostické přístroje ERI, kterým se zjišťuje stav organismu a jednotlivých orgánů, Salvii na zjištění mikrobiálních zátěží (virů, bakterií a parazitů). Jedním z nejlepších je LED terapie, která pomáhá hned při několika problémech pohybového aparátu, cévních a nervových problémech.

Jak se má klient zorientovat v tom, co by mu pomohlo nejvíce?

Při návštěvě centra poskytujeme poradenskou činnost při udání problémů.

Využíváte Vy sama nabízené technologie pro své zdraví?

Často využívám diagnostický přístroj ERI – systém, Denas terapii, Šaumanovy frekvence i LED bed – fototerapii, molekulární vodík, plazmový generátor a ostatní podle problémů.

Napadá mě, že je škoda, že nemáte nějakou pobočku v Čechách. Neuvažujete o rozšíření centra o další pobočky?

Od řady lidí jsem slyšela, že kdyby bylo něco takového, jako máme u nás v centru – ve velkých městech, že by o to byl velký zájem.

Vaše pracovní tempo ve Vašem věku je obdivuhodné, jste příkladem mnoha mladším ročníkům. Jak o sebe pečujete?

Mě nabíjí práce s lidmi, přednášky, kladné odezvy lidí na naše produkty. Sama využívám naše produkty byliny i přístroje podle problémů a potřeby a často využívám flavonoid – Matuzalem.

Jaký byl Váš letošní rok, co Vám přinesl po pracovní i osobní stránce?

Po pracovní stránce se firmě dařilo, snažili jsme se zabezpečit po stránce energetické – solárními panely a tepelnými čerpadly. Na problémové úseky práce jsme pořídili stroje, které lidem pomáhají při namáhavé práci. Také jsme zajistili pozemek, který připravujeme pro výsadbu, abychom si zajistili soběstačnost při získávání pupenů. Dále jsem se zúčastnila Mezinárodního kongresu zdraví příspěvky o borelióze a gemmoterapii.

Jaký nejnovější přístroj v současnosti nabízíte?

Jsou tři – Schumannova oscilační podložka, AVS a molekulární vodík.

Info: www.centrumnadeje.czwww.nadeje-byliny.eu